İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

14 Haziran 2016 Salı

Knight Online Genie Anlatımı

  • Evet arkadaşlar öncelikle PUS(Power Up Store)'tan Genie alıyoruz(108 cash). Aldığımız bu Genie'de 10 adet scroll bulunmaktadır. Yani 10 defa kullanabiliriz. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan Genie kısmından ayarlamarı ve Genie başlatmayı yapabilirsiniz. Genie aktif ettiğimizde karakterimizin üzerinde GENIE yazısı çıkar ve bu sayede şerifler sizi asıl k0xperlardan ayırt edebilir.



Bu resimde Genie atak ayarlarının ilk kısmını anlatacağım.
Resimde de görüldüğü gibi Atack sekmesine geçerek, Atack Mode ve Recovery Mode "On" konumuna getirilerek karakterimizin atak yapması sağlanır.

Skills Register kullanmak istediğimiz skilleri sırasıyla koyduğumuz yerdir.


Use Recovery Skill at %(you & party) seçeneği ile hangi %'ye geldiğinde parti üyelerinde birini veya kendinizi minörleyeceğinizi veya healleyeceğinizi gösterir.

Attack Range atak yapma uzaklığımızı belirttiğimiz yerdir.

Range Of Activeness ise hareket uzaklığımızı belirttiğiz yerdir.


Bu resimde Recover sekmesini anlatacağım.

HP Recovery HP potununun koyulduğu yerdir ve "On" konumuna getirilmelidir.

Pet Recovery bu da bir önceki gibidir ve varsa petiniz için geçerlidir.

MP Recovery MP potununun koyulduğu yerdir ve "On" konumuna getirilmelidir.


*Ve bu seçeneklerin herbirinin altlarında ayarlamak istediğimiz %'ler bulunmaktadır.

Son olarak Genie sayfasında bulunan Other sekmesi yani diğer ayarlardan bahsedeceğim.


-Return to town when ... HP recovery item is lower than : Boşluğa yazdığımız değer kadar HP potumuz kaldığında karakter town atar.

-Return to town when ... MP recovery item is lower than : Boşluğa yazdığımız değer kadar mP potumuz kaldığında karakter town atar.

-When there's not enough arrows you will be returned to town (only for rogues) : Parantez içerisinde de belirtildiği gibi eğer okçuysanız yeterli okunuz kalmadığında karakterinizin town atması içindir.

-When the party breaks up you will be returned to town : Bu seçeneği aktif edersek parti bozulduğunda karakterimiz otomatik olarak town atar.

-When you are only survivor of the party, you'll be moved to town : Seçeneği sayesinde eğer parti üyelerinden etrafta kimse yoksa yalnızca biz kalmışsak karakterimiz town atar.

-When the weapon durability is 0 you'll be moved to town : Elinizde ki silahın rpr'si geldiğinde karakterimiz town atar.

-With the magic hammar, you'll be able to repair weapons with the durability of 100 : Elimizdeki silahın dayanıklılığı 100'e geldiğinde eğer varsa Magic Hammar ile tamir etmemiz için kullanılır.

-When Knight Genie point is 5, automatically use the Genie Spirit. (When Genie Spirit is present) : Genie puanı 5 olduğunda diğer Genie'yi kullanmamız için aktif etmemiz gereken seçenektir.

-Automatically feed when Familiar's hunger lvl is 5 : Pet'imizin açlık seviyesi 5 olduğunda beslemek için kullanılan seçenek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder