İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

14 Haziran 2016 Salı

Knight Online Bdw

1) Border Defense War [BDW] Nedir ?

Arkadaşlar internetteki bazı sitelere bunun açıklamasına baktım ve teorik olmuş. Gereksiz ve ben size saçmalamadan anlatayım. Resim destekli anlatıcam. 
Border Defense War yani kısaca server'daki herkes "bdw" diye hitap eder. Bu baş harflerinin kısaltılmışıdır. Oyun esnasında üstte "Border Defense War" yazar ve yazının hemen sağında "Join" yazar. Altında da bir süre 10 dakikadan geri sayıma başlar. 10 dakika içersinde "Join" e basmanız gerekmektedir ; aksi takdirde katılamazsınız.
NOT: The Chaos farklıdır. Yeterli ilgi olursa onu da anlatabilirim.

Geri sayım bittikten sonra 30 saniye içinde atar. "Join" e bastığınızdan eminseniz ve bir süre boyunca atmadıysa sabredin atacaktır. Bazen geç atıyor. Böylelikle oyuna girmiş olursunuz 

2) Border Defense War [BDW] Bilinmesi Gereken Taktikler :

Arkadaşlar; oyuna girdiğinizde El Morad (Human) ve Karus'ları bölgeleri vardır ve ışınlandıktan sonra orada doğarlar ( Ayrıca ölünce de). Arkanızda Healing Potions [Potçu], Sundries [Ok,gem vs. satan yer.] ve Inn Hostes bulunur.Bilmeniz gereken en önemli kural PARANIZIN TAMAMINI DEPOYA KOYMAKTIR. Nedeni; BDW'nin kurallarında kestiğin adamın parasının kesen adama gitmesidir [Eğer party'deysen para party'e dağılır.]. Bu nedenle BDW'de party'e girin ve paranızı depoya koyun.

3) Border Defense War [BDW] Nasıl Oynanır ve Kazanılır : 

Arkadaşlar; resimde görülen pembe kristale sağ tıklıyoruz.

Bir bar doluyor. Dolması yaklaşık olarak 15-20 saniye sürüyor. Mesela; Human'sınız [El Morad] ve sizden biri kristali aldı. O zaman yanlış hatırlamıyorsam 530'dan geri sayım başlıyor. Bu süre içerisinde hiçbir Karus bu kristali alamazsa (Almaktan kastım Barı doldurmakla) BDW'yi Humanlar kazanıyor. Kazanan takım EXP, Kırmızı Kutu [ Veya Abyss Gem] ve Border Security Scroll [ 2 saat boyunca EXP'i %50 arttırır ve 1 gün içersinde kullanılması gerekir. Aksi takdirde kaybolur.] ile ödüllendirilir.
Bkz; [Linkleri görmek için üye olmanız gerekmektedir. ]

Alt tuşuna basıldığında karşınıza bir tablo çıkar. Bu tabloda Humanlar'ın ve Karuslar'ın listesi ve karşısında puanları vardır. Bu puanın artması EXP'in artmasını sağladığını düşünüyorum.

4) Border Defense War [BDW]'ın Zamanı :

Arkadaşlar; oyunun sol üstünde 'Kum Saati' var. Ona tıklayın ve Border Defense War olan yerlerin karşısındaki saatlere göre zamanınızı ayarlayabilirsiniz. Ama dikkat ! Bu zaman 30 dakika rötarlı ya da erken olabilir. Bu saat ortalama bir saattir. E hiç yoktan iyidir 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder